joi, 12 decembrie 2013

Un alt ex-mircist apreciat în spaţiul public


Traian-Cristian David-Matei: http://cristimatei.com/


https://www.facebook.com/cristian.traian.david.matei
E vâlcean. A absolvit CNMB în 2004. 
În Bucureşti a urmat cursurile Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii "Politehnica".
Iubeşte sportul atât ca participant, cât şi ca spectator. Chiar dacă a avut numeroase probleme de sănătate în copilarie -sau tocmai de aceea- a căutat diverse modalităţi de a face sport. 
A început alergarea în anii studenţiei. Prima competiţie importantă la care a concurat a fost Maratonul Internaţional Bucureşti în 2011 la proba de ştafetă 4 x 10,5 km. La ediţia din 2012 a aceluiaşi eveniment a alergat în primul semimaraton, iar anul 2013 a fost cel în care a început să se antreneze serios şi să participe regulat la competiţii.
A alergat la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, a participat la primele alergări montane (Sugas Trail Running şi Azuga Trail Race), la Sky Run iar pe 1 Decembrie a alergat la Maratonul Reîntregirii Neamului Românesc.
Pentru anul 2014 are ca principale obiective participarea la maratoanele de la Cluj-Napoca, Roma şi Berlin, precum şi la primul lui triatlon.
Pentru că îi place să alerge şi iubeşte oamenii s-a hotărât să-i ajute participând la evenimente caritabile precum: Crosul Pădurii, Crosul Invers, Crosul Casiopeea, Vertical Challenge - Steps for Life Edition, Sky Run etc.
Pentru el, alergarea înseamnă promovarea valorilor: dragostea, credinţa, familia, sănătatea, solidaritatea, generozitatea, perseverenţa, curajul, determinarea, motivaţia şi optimismul. Alergătorii se consideră prieteni şi colegi, nu competitori.

Niciun comentariu: